Intrebari Frecvente

Da.Vrem sa puteti beneficia din plin de atentia noastra si sa ne asiguram ca va alocam suficient timp pentru a va gasi tinuta perfecta.
De aceea, va rugam sa ne contactati la 0721389024 sau sa ne scrieti pe adresa: contact.atelier@catidogaru.com, inainte de a ne vizita.De asemenea, avem rugamintea ca inainte de a veni la programare, sa va notati codurile rochiilor de care sunteti interesata.

Nu toate produsele prezentate pe site sunt in stocul din showroom, insa se pot confectiona in atelierul nostru de creatie, acest lucru durand intre 5-15 zile, in functie de data evenimentului dvs.
Produsele sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate: matase naturala, tafta de matase, tul de matase, matase satinata, dantela Chantilly, dantela cu aplicatii, dantela macrame, dantela de bumbac, tul, broderii manuale, cristale Swarovski, pene naturale de lebada, fazan, cocos, captuseli naturale etc.

Da.Ajustarile care nu implica modificari de design (scurtat, stramtat), se efectueaza gratuit. Alte modificari de design (adaugat bretele, maneci, cordon, adaugat cupe, cusut aplicatii etc.) se pot realiza contra cost.

Orice produs trebuie achitat integral, inainte de a i se efectua eventuale modificari.

Da, puteti comanda orice model disponibil in magazinul online. Orice persoana, indiferent de locatie (chiar si din afara tarii), poate intra in posesia unuia dintre modelele comercializate de compania noastra.Pentru orice alte intrebari sau detalii, ne puteti contacta de:
Luni pana Vineri, intre orele 8:00 – 16:30 la 0721389024 sau ne puteti trimite un email oricand la: contact.atelier@catidogaru.com