Sfaturi de Cumparaturi

CUM CUMPAR

Direct din showroom-ul nostru. Pentru o programare, puteti suna la +40721389024 sau puteti trimite un email pe adresa: contact.atelier@catidogaru.com
Prin comanda online, folosind formularul de comanda disponibil pe fiecare pagina de produs.

Comanda telefonica sau prin email:
Pentru comanda telefonica ne puteti apela pe urmatoarele numere: +40721389024 / +40720173443
Pentru comanda prin email, puteti trimite comanda la urmatoarea adresa: contact.atelier@catidogaru.com, precizand codul produsului, culoarea, marimea si datele dvs. (nume, adresa, telefon, email, CNP), necesare pentru facturare si livrare.

Produsele care nu sunt in stocul din showroom se pot confectiona, acest lucru durand pana la 30 zile lucratoare, in functie de data evenimentului dvs. Pentru a comanda marimea potrivita, va rugam sa consultati tabelul de marimi disponibil pe fiecare pagina de produs.

CUM PLATESC?

La ridicarea produselor din showroom-ul CATI DOGARU, se poate plati numerar sau prin card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Plata online folosind cardul:
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii iar tranzactiile se fac in lei.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

KATHERINE TEXTILE SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata ramburs:
Plata se efectueaza agentului firmei de curierat in momentul livrarii produsului comandat.

Prin virament bancar:
Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea produsului se face dupa confirmarea platii.

DATELE COMPANIEI
KATHERINE TEXTILE SRL
COD FISCAL: 32941558
REG. COM: J40 / 3316/2014
BANCA ING BANK
RO64INGB0000999904236137
Adresa punct de lucru: Str. Stockholm, nr.19, sector 1, Bucuresti
Adresa sediu social: Str. Chezasiei nr.1 cam.1 sector 3 Bucuresti