Termeni de Utilizare

Prezentare Generala

Acest website este operat de CATI DOGARU – FASHION DESIGNER.
CATI DOGARU SHOWROOM va pune la dispozitie acest site, incluzand toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile pentru dumneavoastra, fiind conditionat de acceptarea tuturor termenilor, conditiilor, politicile si avizele mentionate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru si / sau cumparand ceva de la noi, va implicati in “Serviciul” nostru si sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii (“Termenii serviciului”, “Termenii”), inclusiv acei termeni suplimentari, conditii si politici la care se face referire aici si / sau prin hyperlinkul disponibil. Acesti Termeni si conditii se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, fara a avea o limita a numarului de utilizatori, care pot fi browsere, furnizori, clienti, comerciantii si / sau colaboratori de continut.

Va rugam sa cititi acesti Termeni de utilizare cu atentie inainte de a accesa sau a folosi site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricarei parti a site-ului, sunteti de acord sa respectati Termenii serviciului. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii si conditiile prezentului contract, atunci este posibil sa nu accesati site-ul sau sa utilizati orice alte servicii. In cazul in care acesti Termeni de utilizare sunt considerati o oferta, acceptarea este limitata in mod expres la Termenii serviciului.

Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adaugate la magazinul curent trebuie sa fie, de asemenea, supuse Termenilor serviciului. Puteti revedea cea mai recenta versiune a Termenilor serviciului, in orice moment pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte a acestor Conditii de furnizare a serviciilor prin actualizari si / sau modificarea site-ului. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati aceasta pagina periodic pentru schimbari.

Utilizarea continua sau accesul la site-ul dupa afisarea oricaror modificari constituie acceptarea acestor modificari.

Sectiunea 1 – Termeni Magazin Online

Fiind de acord cu Termenii serviciului, declarati ca aveti cel putin varsta majoratului in statul sau provincia de resedinta si ca v-ati dat acordul pentru a permite oricaruia dintre persoanele aflate in intretinerea dumneavoastra, minore, pentru a utiliza acest site.

Nu aveti dreptul sa utilizati produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat si nu se poate nici in utilizarea Serviciului, sa incalcati legile din jurisdictia dumneavoastra (inclusiv, dar fara a se limita la legile privind drepturile de autor).

Sectiunea 2 – Conditii Generale

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul pentru oricine, din orice motiv, in orice moment.

Intelegeti ca, continutul (fara a include informatiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat si implica (a) transmisii prin diferite retele; si (b) modificari pentru a se conforma si adapta la cerintele tehnice de conectare la retele sau dispozitive. Informatiile despre cardul de credit sunt intotdeauna criptate in timpul transferului de-a lungul retelelor.

Sunteti de acord sa nu reproduceti, copiati, vindeti, revindeti sau exploatati orice parte a Serviciului, utilizarea sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fara acordul explicit in scris de catre noi.

Titlurile folosite in prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate si nu se va limita sau afecta in vreun fel acesti termeni.

Sectiunea 3 – Acuratetea, Integralitatea si Oportunitatea Informatiilor

Noi nu suntem responsabili in cazul in care informatiile puse la dispozitie pe acest site nu sunt corecte, complete sau curente. Materialul de pe acest site ofera doar informatii generale si nu ar trebui sa fie invocate sau utilizate ca singura baza pentru luarea de decizii fara consultarea unor surse primare, mai precise, mai complete sau mai updatate in timp util. Increderea acordata materialului de pe acest site se face pe propriul risc.

Acest site poate contine anumite informatii istorice. Informatiile istorice, in mod necesar, nu sunt actuale si sunt prevazute doar ca referinta. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment, dar nu avem obligatia de a actualiza orice informatie de pe site-ul nostru.

Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza modificari site-ului.

Sectiunea 4 – Modificari la Serviciu si Preturi

Preturile pentru produsele noastre pot fi modificate fara notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul, in orice moment, de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte si continut al acestuia), fara notificare.

Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau de catre orice terta parte pentru orice modificare, schimbare de pret, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

Sectiunea 5 – Produse sau Servicii (daca este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantitati limitate si pot fi subiect de retur numai in conformitate cu politica de returnare.

Noi am depus toate eforturile pentru a afisa cat mai exact posibil culorile si imaginile produselor care apar la magazin. Nu putem garanta ca ecranul monitorului dumneavoastra va arata culoarea exacta.

Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarile de produsele sau serviciile noastre catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie. S-ar putea exercita acest drept, de la caz la caz.

Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile de orice produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau de stabilire a preturilor produselor noastre se pot schimba in orice moment, fara preaviz, la discretia noastra.

Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice produs, in orice moment.

Nu garantam ca calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra va vor satisface asteptarile dumneavoastra, sau ca orice alte erori ale Serviciului vor fi corectate.

Sectiunea 6 – Precizia Facturarii si Informatiile Contului

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda facuta la noi. Se poate, la propria noastra discretie, sa limitam si sa anulam cantitatile achizitionate pe persoana sau pe comanda. Aceste restrictii pot include comenzile plasate de catre sau sub acelasi cont de client, acelasi card de credit, si / sau comenzile care utilizeaza aceeasi facturare si / sau adresa de expediere. In cazul in care vom face o modificare sau vom anula o comanda, vom incerca sa va notificam prin contactarea e-mail si / sau adresa de facturare / numarul de telefon furnizat in momentul in care camanda a fost facuta.

Ne rezervam dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, in opinia noastra exclusiva, par a fi introduse de catre dealer sau distribuitori.

Sunteti de acord sa furnizati informatii curente, complete si exacte pentru toate achizitiile efectuate la magazinul nostru. Sunteti de acord sa actualizati prompt contul dvs. si alte informatii, inclusiv adresa de e-mail si numerele cardului de credit, precum si datele de expirare, astfel incat sa putem finaliza tranzactiile dumneavoastra si sa va putem contacta dupa cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa cititi politica noastra de Returnare.

Sectiunea 7 – Link-uri ale Tertilor

Anumite continuturi, produse si servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terte parti. Link-uri ale tertelor parti de pe acest site va pot directiona catre site-uri ale tertelor parti care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea continutului, cat si de acuratetea acestora si nu garantam si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri ale tertelor parti, sau pentru orice alte produse sau servicii ale unor terte parti. Noi nu suntem raspunzatori pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achizitionarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, continut sau orice alte operatiuni efectuate in legatura cu site-urile unor terte parti.

Va rugam sa cititi cu atentie politicile si practicile respectivei terte parti si asigurati-va ca le intelegeti inainte de a va angaja in orice tranzactie.
Plangeri, reclamatii, preocupari sau intrebari referitoare la produsele tertelor parti, ar trebui sa fie indreptate catre terte parti.

Sectiunea 8 – Legi

Acesti Termeni de utilizare si orice acorduri separate prin care va punem la dispozitie servicii sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legile din strada Stockholm, etajul 2, nr.19, sector 1, Bucuresti, Romania.

Sectiunea 9 – Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Puteti revedea cea mai recenta versiune a Termenilor si conditiilor, in orice moment, pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte a acestor Conditii de furnizare a serviciilor prin modificari pe site-ul nostru.
Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati site-ul nostru periodic pentru modificari. Utilizarea continua sau accesul la site-ul nostru sau serviciul dupa afisarea oricaror modificari ale acestor Conditii de furnizare a serviciilor constituie o acceptare a acestor modificari.

Sectiunea 10 – Date de Contact

Intrebari si reclamatii cu privire la Termenii serviciului ar trebui sa fie trimise la noi la: contact.atelier@catidogaru.com